Monday 25 November 2019

BANCURI CU OLTENI FREE DOWNLOAD

Pentru ca barbatii fac tot felul se glume pe seama blondelor, a soferitelor, a politistelor, m-am gandit sa ne delectam si noi cu cateva bancuri la adresa domnilor. Si i-am zis ca 6. Un tip merge la un bordel si cere cea mai tare curva a casei — de dolari, i se spune, plateste si merge in camera Aici era o femeie superba. Esti foarte prost abia cand esti convins si ca ai solutii la orice. Inca nu te-ai trezit. bancuri cu olteni

Uploader: Garisar
Date Added: 1 January 2010
File Size: 24.84 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 71672
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Te invitam la o portie zdravana de ras! Se mai intampla uneori sa vrei sa strigi la cineva, sau pur si simplu sa vrei sa accentuezi un cuvant din mesaj. Acolo statea un tip cu de euro bsncuri mina.

Stiri zilnice din lumea tehnologiei, bancuri noi in fiecare saptamana. Stati dreaq acolo la voi daca e asa de rau in ardeal.

Oamenii din jur il linistesc spunandu-i ca isi va gasi mama si ii dau sfaturi: We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Ati avut o noapte de pomina. Apple presents the iPhone 8 and iPhone 8 Plus.

bancuri cu olteni

Tu baiat destept, le ai cu aritmetica, cu una alta. A doua zi, vine Bula de la scoala: Iar o incaseaza Bula.

Bancuri de tot rasu

Cum ma Bula, tu baiat destept, citit, sa iei 2 la romana? Cele mai bune bancuri cu sau despre Papa. In felul acesta mi-am amintit de perioada in care romanii se "razbunau" pe Nicolae Ceausescu prin bancurile pe care "le faceau" despre el. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Un oltean isi facea cusca la caine dintr-o carcasa de iPhone Bancuri Tari Bancuri tari, bancuri noichestii amuzante - Am auzit ca ai poze indecente pe iPhone cu fiica mea!

Inca nu te-ai trezit.

Bancuri Serioase - Un site cu multe glume bune, serioase - Top 40 cele mai bune bancuri

O problema de care ne lovim cu totii la scrierea unui mesaj, de ex. Uneori radem, alteori plangem. Adaugat de Batman09 August General.

bancuri cu olteni

Si ce nu era bine? Daca esti British Airways e 4 PM.

Bancuri despre iphone

Cititi si la final despre ecartamentul cf din Rusia. Vamesul Un vames este sunat la locul de munca si i se spune ca nevasta lui e cu un alt tip.

bancuri cu olteni

Cele mai haioase bancuri cu femei Nevasta ii spune revoltata sotului: Despre marci aftermarket pentru radiator, nu iti pot da nicio opinie. Download Bancuri and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. Bancuri,poze funny, filmulete funny etc "Doi impresari discuta in tribune la un meci de tineret din Romania: Bancuri - bancuri tari, bancuri noi, bancuri betivi, bancuri cu Bula asta va oferim noi si multe poze si glume haioase.

O deschide in fata colegilor si toti incep sa rada. Ce relevanta are un sondaj de acest gen, pe un site cu un numar de cititori aproape inexistenti? In schimb, am devenit subiect de glume pentru strainii in tarile carora oltebi ducem la munca. Vasile cu Gheorghe la vanatoare Vasile cu Gheorghe la vanatoare.

No comments:

Post a Comment